Open-tikkie shoot

De huidige tijd is geen makkelijke. Oorlog in de Oekraine, stijgende inflatie en prijzen, en natuurlijk de huidige energiecrisis. Bij PrimeMinister Photography willen wij graag dat iedereen mooie herinneringen vast kan laten leggen, omdat deze zo ontzettend waardevol zijn voor later.

In het kader van maatschappelijk ondernemen bieden wij daarom de "Open-tikkie shoot" aan. Het concept is als volgt:

Je geeft via het contactformulier aan dat je een open-tikkie shoot wilt boeken. Je ontvangt een fotoshoot van maximaal anderhalf uur  op locatie. Na de shoot worden de foto's bewerkt en zul je maximaal twintig van de bewerkte foto's ontvangen in je inbox. 

Wat betaal je hier voor? Wat je kunt missen! Helemaal gratis kan het helaas niet zijn dus we  zullen een minimum bedrag afspreken. Dit bedrag is voornamelijk afhankelijk van de locatie. Een voorbeeld:

Stel dat we als standaard bedrag 20 euro afspreken, dan ontvang je een tikkie voor 20 euro voor de fotoshoot. Als je denkt: ik kan 60 euro missen, verhoog je het tikkie bedrag naar 60 euro. Kan je verder niets missen? Dan blijft het 20 euro.

Op deze manier willen we graag iedereen de kans bieden om mooie foto's van zichzelf, de kinderen of het gezin te krijgen.          

Als je gebruik wilt maken van een open-tikkie shoot, maak dan gebruik van het contactformulier om te informeren naar de beschikbare data en mogelijkheden. 


Untitled photo

Voorwaarden: ‚Äč

Ik kies een gezin uit op basis van de aanmeldingen. 

Het uitgekozen gezin krijgt een fotoshoot op basis van het afgesproken bedrag. Dit is inclusief maximaal anderhalf uur fotografie, nabewerking, digitale levering van maximaal twintig foto's en reistijd en -kosten binnen een straal van 50 km vanaf Alkmaar.

Meer dan twintig foto's zijn niet inbegrepen maar kunnen wel worden bijbesteld. 

De gemaakte foto's mogen aan mijn portfolio worden toegevoegd (website en sociale media).

Powered by SmugMug Owner Log In