Open-tikkie shoot

De huidige tijd is geen makkelijke. Oorlog in de Oekraine, stijgende inflatie en prijzen, en natuurlijk de huidige energiecrisis. Bij PrimeMinister Photography snappen we dat de tarieven die wij hanteren niet voor iedereen zijn weggelegd. In het kader van Maatschappelijk Ondernemen bieden wij daarom de "Open-tikkie shoot" aan. Het concept is simpel:

Je boekt een fotoshoot op een van de beschikbare open-tikkie dagen. Je ontvangt een fotoshoot van een uur op locatie. Na de shoot worden de foto's bewerkt en zul je ongeveer tien van de bewerkte foto's ontvangen in je inbox. 

Wat betaal je hier voor? Wat je kunt missen! Helemaal gratis kan het helaas niet zijn (er zijn altijd brandstof- / apparatuur- en persoonlijke kosten) dus er zal een minimum bedrag gelden. Dit bedrag is voornamelijk afhankelijk van de locatie en zullen we van te voren overleggen. Een voorbeeld:

Stel dat we als standaard bedrag 20 euro afspreken, dan ontvant je een tikke voor 20 euro voor de fotoshoot. Als je denkt: ik kan 60 euro missen, verhoog je het tikkie bedrag naar 60 euro. Kan je niets missen? Dan blijft het 20 euro.

Op deze manier willen we graag iedereen de kans bieden om mooie foto's van zichzelf, de kinderen of het gezien te krijgen.          

Als je gebruik wilt maken van een open-tikkie shoot, maak dan gebruik van het contactformulier om te informeren naar de beschikbare data. 

Powered by SmugMug Owner Log In